Headline

We vragen u uw bijdrage via de bank over te maken naar Protestante Gemeente inz. Muiderkerk, IBAN NL76 INGB 000 035 0471, waarbij u kunt aangeven of uw bijdrage bedoeld is voor wijkdiaconie, de stedelijke diaconie, voor de kerk  of voor de deurcollecte (zie hieronder)

Als u het handig vindt, dan kunt u uw bijdrage in plaats van eens per maand ook over een langere periode overmaken, bijvoorbeeld tweemaal per jaar en de verdeling al dan niet aan de penningmeester overlaten.

Het stoelenproject - bestemming  uitgangscollecte in september en oktober. De gemeente gaat aan tafel, maar daklozen worden vooral geholpen in het stoelenproject, het meest laagdrempelige avond- en nachtopvang van Amsterdam. De opvang is sober, maar veilig, warm en gratis. Elke avond en nacht verblijven er 50 daklozen in onze opvang aan de Marnixstraat. Van 15 september tot en met 30 april realiseren we sinds 1989 ieder seizoen weer 12.000 overnachtingen met 90 vrijwilligers..

Rein van der Gaag zei het zo: Steun het Stoelenproject, waar ik vrijwilliger ben, bij haar uitbouw. Geef daklozen meer persoonlijke ruimte. Onze 50 bezoekers slapen nu op 20 centimeter afstand van elkaar. Daarom willen we onze gratis opvang uitbreiden en verbeteren. Dat is kostbaar. Help jij onze de ruimte per persoon te verdubbelen?

Meer over het stoelen project op: https://www.stoelenproject.nl/uitbouw