Collectes in januari en februari

Collectes in maart 2023

Zondag 12/3  We collecteren voor drie doelen: (1) Binnenlands diaconaat, in het bijzonder voor het omzien naar gevangenen, (2) Kerkvernieuwing in de wijk en (3) de deurcollecte voor de actie KerkBed.

Zondag 19/3  We collecteren voor drie doelen: (1) Boerderij De Meent, (2) het landelijke missionaire werk, zoals het ontwikkelen van de Kliederkerk voor kinderen, en (3) de deurcollecte voor de actie KerkBed.

Zondag 26/3  We collecteren voor drie doelen: (1) de wijkdiaconie, (2) pastoraat in onze eigen wijkgemeente, en (3) de deurcollecte voor de actie KerkBed.

In maart kunt u voor het overmaken van de collectes gebruik maken van bijgaande QR code

Ook kunt u uw bijdrage op de gebruikelijke wijze, via de bank over maken naar Protestante Gemeente inz. Muiderkerk, IBAN NL76 INGB 000 035 0471, waarbij u kunt aangeven of uw bijdrage bedoeld is voor plaatselijke of de landelijke diaconie, voor de kerk of voor de deurcollecte.


Als u het handig vindt, dan kunt u uw bijdrage in plaats van eens per maand ook over een langere periode overmaken, bijvoorbeeld tweemaal per jaar en de verdeling al dan niet aan de penningmeester overlaten. 


Deurcollecte maart en april

KerkBed: onderdak voor een kwetsbaar mens, help mee!
Team KerkBed motiveert en stimuleert kerken om ongedocumenteerden in hun gemeenschap onderdak te geven door het aanbieden van nood- of logeerbedden.  
Heb je een logeerbed dat je tijdelijk, voor een paar nachten, een week of een maand, kunt aanbieden aan een ongedocumenteerde vrouw, soms met kind, een minderjarige of een kwetsbare man? Neem dan contact op met team KerkBed. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vaak is er bij de noodopvang of bij het logeren geld nodig voor de boodschappen. Met uw gift maakt u het voor team KerkBed mogelijk daarmee te helpen