Kunst in de Muider

Kunst in de Muider - In de komende weken is werk te zien van Mirjam Peters, beeldend kunstenaar en industrieel ontwerper.

Zoals er mensen zijn die een dagboek bijhouden of dingen van zich afschrijven, zo schildert zij van jongs af aan.
Een selectie van tekeningen en schilderijen is gebundeld voor haar boek Kunst van Manie en Depressie.
Dit is een beeldverhaal van periodes van crises en herstel. Dit boek is genomineerd voor de Willem Nolenprijs.

Voor de expositie in de Muiderkerk heeft zij grote kleurige schilderijen uitgezocht, zowel olieverf als acryl, die mooi bij elkaar maar vooral bij de kleuren en vormen van de Muiderkerk passen. Deze schilderijen zijn overigens allemaal in gelukkige tijden geschilderd en dat voel je.

De tentoonstelling is te zien op zaterdagen van 11:00-13:00 uur wanneer er Open Kerk is, en voor en na de kerkdienst op zondagochtend om 10:30 uur.

beeld: detail boekomslag