Vacature beheerder

Ben jij een goede netwerker, met een praktische insteek, die kan zorgen dat huurders en gebruikers van ons kerkgebouw tevreden zijn? Heb je affiniteit met de kerk als een centrum voor ontmoeting in Amsterdam-Oost? Dan willen we je graag ontmoeten!
Voor ons kerkgebouw in Amsterdam, Linnaeusstraat 37, zoeken wij namelijk een

Verhuurder/beheerder (m/v)
(20 uur per week)

Wie zijn wij?
Wij zijn een levendige Protestantse Kerk in het bruisende Amsterdam-Oost. Samen met andere organisaties in de buurt willen wij op een eigentijdse wijze aanwezig zijn in Amsterdam en omzien naar elkaar en de wereld om ons heen.
Naast onze eigen activiteiten verwelkomen we in ons pas vernieuwde kerkgebouw graag andere kerkgenootschappen, buurtgroepen en maatschappelijke en culturele activiteiten. Om dat mogelijk te maken wordt het gebouw een deel van de tijd commercieel verhuurd, bijvoorbeeld voor cursussen, trainingen, concerten en bijeenkomsten.

Wat ga je doen?
Als verhuurder/beheerder ben je onze spin in het web voor het gebruik en de verhuur van het kerkgebouw. Je taken zien er in grote lijnen als volgt uit:

• Je gaat actief op zoek naar nieuwe huurders, zodat ons kerkgebouw intensiever wordt gebruikt.
  • Je zorgt voor goede afspraken, ook financieel, en agendabeheer.
  • Je bent een echte gastheer/gastvrouw.
  • Je draagt zorg voor het beheer van het gebouw.
  • Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud, zoals het (aansturen van) kleine reparaties, schoonmaak en de inkoop van facilitaire goederen.

Uiteraard sta je niet alleen in deze mooie opdracht! Een team van vrijwilligers staat klaar om je bij deze taken te ondersteunen.

Wat bieden we aan?
Als verhuurder/ beheerder van de Muiderkerk krijg je een afwisselende baan in een betrokken kerkelijke gemeenschap. Wij bieden je daarbij:

• Een mooie werkplek direct tegenover het Oosterpark in Amsterdam;
  • Flexibele werktijden die deels vanuit huis gedaan worden;
  • Ruimte en vertrouwen om je werk zelf vorm te geven;
  • Een tijdelijke aanstelling voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging en inschaling conform de salarisvoorwaarderegeling van de Protestantse Kerk in Nederland, schaal 7, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal €2239 en maximaal €2965 (bij volledige aanstelling van 36 uur).

Wie zoeken we?
Het werk van beheerder/verhuurder is veelzijdig. Daarom zoeken we iemand die:

• Een netwerker is en makkelijk contact maakt met mensen en organisaties;
  • Een open en gastvrije houding heeft;
  • Nieuwe mogelijkheden vindt om het kerkgebouw te verhuren en te gebruiken;
  • Flexibel is en indien nodig ook ’s avonds en in het weekend wil werken;
  • Nauwkeurig is in agendabeheer en administratie;
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau heeft;
  • Overweg kan met installaties als verwarming en geluid (of dit wil leren)
  • Basiskennis heeft van EHBO en bedrijfshulpverlening (of dit wil leren).

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Je kunt je CV en een korte motivatiebrief tot en met 20 maart a.s. sturen naar

Selectiegesprekken zijn gepland op zaterdag 26 maart a.s. Voor vragen kun je contact opnemen met Rein van der Gaag (06 4755 0700).

Het aanvragen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.