Vieringen in de komende weken

Diensten kunnen op locatie worden meegevierd na aanmelding (tenzij anders vermeld, zie hieronder). De vieringen zijn ook online te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1667

zo 20 juni - Dienst door diaconie, Werelvluchtelingendag

In veel kerken in de hele wereld, ook in de Muiderkerk, wordt deze zondag aandacht geschonken aan vluchtelingen.
Het zal een dienst zijn van de nieuwe Nederlanders; zij zullen de Schriftlezingen houden, de gebeden uitspreken en vertellen over hun eigen ervaringen. Er zal Iraanse muziek zijn. Er zal ook informatie worden gegeven over de vluchtelingenproblematiek, over vluchtelingenkampen en het project Kerkbed. De presentaties zullen worden afgewisseld door gesprekken van gemeenteleden met de nieuwe Nederlanders en met elkaar. Welkom bij deze bijzondere dienst!

Deze interactieve dienst kunt u het beste live meebeleven in de Muiderkerk. Wel aanmelden bij

Online is de dienst te volgen via
https://kerkdienstgemist.nl/stations/1667-Muiderkerk-Amsterdam

zo 27 juni - ds. Marijn van Laar

zo 4 juli - Oecumenische dienst in de Muiderkerk samen met Eltheto en Binnenwaai 


UPDATE 4 juni 2021

Het is  weer mogelijk om de kerkdienst op locatie mee te maken.

Er gelden voorlopig nog wel de beperkingen die ook in de zomer en najaar van 2020 van kracht waren. Het maximum aantal bezoekers (exclusief directe medewerkers) is 60 personen. Bezoekers moeten zich voor zaterdagavond 20:00 uur aanmelden bij de scriba ().

Er is een gezondheidscheck bij de ingang. Bezoekers worden naar hun plaats in de kerkzaal begeleid. Het dragen van een mondkapje is nog verplicht bij verplaatsing. Het kan af op de zitplaats.

Er is nog geen koffiedrinken na de dienst. Na afloop van de dienst wordt men naar buiten begeleid. Tot dat moment blijft men zitten. Buiten geldt nog steeds een maximum groepsgrootte, momenteel van 4 personen.