Keuze stoelen voor de vernieuwde kerkzaal

In de vernieuwde kerkruimte komen ook  nieuwe stoelen. De bouwcommissie heeft een shortlist van zes stoelen gemaakt.

Deze stoelen zijn al uitgezocht op eigenschappen als onderhoudbaarheid en slijtvastheid. Ze zijn "hufterproof".

De kleur van de beklede stoelen in de voorbeelden is niet die van de uiteindelijke keuze. De bekleding wordt - ongeacht het merk - uitgevoerd in een groenachtige tint, om aan te sluiten bij de algemene kleurstelling.

In de uiteindelijke aanschaf worden stoelen met en zonder leuning betrokken. De bouwcommissie bekijkt ook praktische zaken als stapelbaarheid, gewicht en de mogelijkheid de stoelen te koppelen in verband met brandweervoorschriften. Ook de prijs wordt bij de besluitvorming meegenomen.

Op dit moment staan die modelstoelen in de kerkzaal. Hieruit zal de stoel gekozen worden die uiteindelijk onderdeel van het nieuwe interieur gaat worden.
Met inbreng van uw evaluatie zal de bouwcommissie de shortlist van zes terugbrengen tot een drietal types. Voor die stoelen zullen bij de leveranciers offertes worden aangevraagd.

Op de volgende data en tijdstippen kunt u "proefzitten".

• Dinsdagmiddag 29 september vanaf 14:00 tot 17:00
  • Woensdagavond 30 september vanaf 19:30 tot 20:00 of tijdens de repetitie van onze cantorij
  • Donderdag 1 oktober voor en tijdens de vergadering van de kernraad vanaf 19:30

Het evaluatieformulier kunt u hier downloaden.